Belediye Sitesi
  • Başkanımız
  • Pervari geleceğe hazırlanıyor...
  • Haber Başlık : Milli Eğitim Camiasından Başkanımıza ziyeret
  • Haber Konu : Milli Eğitim Camiasından Başkanımıza ziyeret
  • Haber Tarih : 14.08.2021
  • Yazar : Admin
Haber Hakkında
İlçe Milli Eğitim Şube Müdürlerimiz Kenan ÖZCAN ve Ercan SAYIN, Okul Müdürleriyle Belediye Başkanımız Sn. Teyyar ÖZCANı makamında ziyarette bulundular.
YKSye girecek olan bütün öğrencilerimize Sn.ÖZCAN tarafından servis araçları ve Siirt Merkezde konaklama imkanı sunularak öğrencilerimizin rahat ve minimum stres seviyesi ile sınava girmeleri için tüm imkanların seferber edildiğini belirtti.
Sınava hazırlık için yurtlarda oluşturulan çalışma kamplarında yoğun ders anlatımı ve deneme sınavları uygulanarak öğrencilere motivasyon çalışmaları yapılmasının bir gelenek haline gelmesini temenni etti. İlçe genelinde kamu kurumu ve personelinin ilçe gençleri için koordine halde çalıştığına dikkat çeken Sn. ÖZCAN, emekleri için gönüllü öğretmenlere teşekkürlerini dile getirdi.
Fotoğraf Fotoğraf Fotoğraf Fotoğraf